Dränering

Är det dags att dränera om ditt hus?

Att dränera betyder att man behöver ett system för att avleda vatten i marken vilket kan vara ett omfattande arbete.

Hos oss får du hjälp att säkra din husgrund från framtida fuktproblem på grund av gammal eller bristfällig dränering. Vi utför dräneringsarbeten på vanlig husgrund, krypgrund, torpargrund, källargrund och vid nyproduktion.

Inget jobb är för litet eller stort. Vi utför allt ifrån mindre husdräneringar till kompletta jordbruksdräneringar av större åkrar. Vi står naturligtvis för en fri projektering där vi kommer ut på plats och diskuterar ett eventuellt arbete.

Dräneringsdiken
Dikning innebär att man gräver diken för att dränera bort oönskat grundvatten eller ytvatten från ett område, exempelvis en tomt vid grundläggning eller vid bygge av gator och vägar.

Dräneringssystem

Vi använder dräneringsystem från Pipelife som utvecklat nya och bättre produkter som tillgodoser marknadsstandarden.

Pipelife BDR täcker in de flesta behov som dränering av byggnader, vägar, järnvägar, värmekulvertar etc. Systemet är godkänt av Statens Provningsanstalt samt genomgår kontinuerligt intern produktionskontroller.

Kontakta oss på Wentreprenad om du har funderingar omkring dränering så hjälper vid dig.

Läs gärna mer i broschyren från Pipelife om systemet vi använder:

Genom att fortsätta använda denna webbplats godkänner du användandet av kakor. mer information

Dina kakinställningar för denna webbplats är satt till "tillåt kakor" för att ge dig den bästa upplevelsen. Om du fortsätter använda webbplatsen utan att ändra dina inställningar för kakor eller om du klickar "Acceptera" nedan så samtycker du till detta.

Stäng